La Clínica

[column col=»1/2″]

Clinica Dental Basi va obrir les seves portes l’any 2000 impulsada pel creixement de la població de Sant Feliu de Llobregat i la necessitat d’uns serveis odontològics de màxima qualitat.

És per aquest motiu que la Dra Silvia Garcia Berroy ha dirigit el centre des del primer dia oferint als nostres pacients els millors serveis, atenció i la tecnologia necessària per
fer-ho.

L’any 2006 s’informatitza la clínica Dental, equipandola amb ordinadors en tots els gabinets i posant a la nostra disposició els programes informàtics més avançats del mercat per poder donar un millor servei als nostres pacients.

Així mateix la clinica canvia la ortopantomografia (radiografies panoràmiques) analògica per una digital d’última generació permetent realitzar diagnòstics precisos i amb la menor radiació per al pacient, per aquest motiu moltes cliniques dentals de la nostra zona d’influència ens deriven als seus pacients per a la realització de radiografies en no disposar d’aquesta tecnologia. també ens facilita el realitzar estudis previs per a la
col · locació d’implants per part del nostre cirurgià i diagnosticos per a pacients amb problemes d’articulació (bruxisme), oclusió i malaltia periodontal (piorrea).

[/column]

[column col=»1/2″]

[gdl_gallery title=»la-clinica» width=»115″ height=»115″]

[/column]